top of page

Eén-op-één coaching

Differentia Coaching biedt coaching aan voor kinderen, tieners én ouders. 

Kinderen

Merk je dat je kind zich niet goed in zijn vel voelt? Last heeft van faalangst, moeilijk keuzes kan maken of zich niet goed kan uitdrukken in woorden? Zoek je begeleiding in zijn zoektocht naar zelfrealisatie en welbevinden? (H)erkent hij zijn eigent talenten niet? Of communiceert hij moeilijk met andere kinderen? Via één-op-één coaching bied ik jouw kind alle ondersteuning. 

Tieners

Ben je als tiener op zoek naar een klankbord, een objectieve luisteraar? Iemand die begrip heeft voor je situatie? Wil je beter kunnen communiceren met je ouders? Zoek je iemand die je ondersteunt in je studies? Wil je van je faalangst af geraken, je eigen weg vinden of bewuste keuzes maken op gebied van studies en toekomst? Misschien ben je wel op zoek naar wie je bent en wat echt bij je past? Via één-op-één coaching gaan we samen aan de slag.  

Ouders

Maar ook jij als ouder bent welkom voor een persoonlijke sessie. Ik help je jouw kind beter begrijpen en hoe je hem begeleidt in zijn persoonlijke ontwikkeling. Of misschien weet je niet goed hoe je op een efficiënte manier communiceert met hem. Natuurlijk wil je dat hij zich goed voelt en zichzelf kan zijn op school, thuis en bij vrienden. Maar wat doe je als dit niet zo is? 

Heb je een tienerzoon of -dochter? En wil je ze beter begrijpen, beter met hen communiceren of weten hoe je met hen praat? Zoek je steun en begeleiding om hen beter te helpen? Iemand je kan adviseren en een luisterend oor biedt?

Differentia Coaching helpt je om problemen onmiddellijk aan te pakken. Geen tijdverlies en geen wachtlijst voor hulpverlening. 

bottom of page