top of page

Getuigenissen van klanten

"We hebben reeds verschillende keren de hulp van Catherine ingeroepen m.b.t. opvoedingsvragen. Keer op keer voedt ze ons met verhelderende inzichten en toepasbare tips waarmee we binnen de paar weken een mooi resultaat boeken.”

C.D.M.

 

Mijn zoon A. is bij Catherine geweest voor een paar sessies weerbaarheidstraining.

Ik heb mijn zoon op amper een paar weken tijd zien openbloeien en zien groeien in zelfzekerheid!

Heel mooi om te zien, en als ouder heel geruststellend te weten dat je zoon zich daardoor nu zo veel beter in zijn vel voelt!

Ik kan het alleen maar aanraden.

Vriendelijke groeten,

een overtuigde mama.

"In volle jobcrisis kwam ik bij Catherine terecht.

Ik kon niet meer vooruit of achteruit. Ik zat compleet vast. Belangrijke beslissingen nemen, lukte niet meer.

Ik volgde een lifesessie bij Catherine. Daarin hield ze me als het ware een spiegel voor. Dit was heel erg confronterend en emotioneel. Maar na de sessie wist ik wat te doen.

Bedankt, Catherine om met mij op weg te gaan en mij te helpen om tot bepaalde inzichten te komen!"

 

E.

"Dank je wel om talentenkampen te organiseren. Wat een prachtig en nobel initiatief! 

Onze kinderen namen reeds enkele keren deel en keer op keer komen ze terug thuis met een blij gevoel. Alsof ze steviger in hun schoenen staan, in vertrouwen en met verhoogde voeling over wat hen energie geeft en waar ze gelukkig van worden. 

Elk kind krijgt de ruimte om vrijheid te ervaren en op ontdekking te gaan, en dit allemaal met liefdevolle omkadering en emotioneel intelligente aanpak. 

Ook voor ouders is het een inspirerende ervaring."

B.T.

"Onze oudste zoon nam reeds twee maal deel aan een talentenkamp, onze jongste zoon één maal. Ze zijn echter beiden vragende partij om hen in de toekomst opnieuw in te schrijven.

De kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer zijn een absolute meerwaarde. Het aanbod is heel gevarieerd. Er kan worden geëxperimenteerd en uitgeprobeerd. De begeleiders slagen er telkens weer in om de kinderen, op hun tempo, uit te dagen en grenzen te laten verleggen. Elk kind mag en kan zichzelf zijn op een talentenkamp. Ze leren zichzelf beter kennen en groeien er!

Wij zijn grote fan!"

E&W

Hey Catherine,

 

Dank je wel voor je woorden van moed en steun. Je bent een fantastische vrouw en je helpt me echt in mijn kracht te leren staan. 

...

Ik heb in 2017  voor de eerste keer mijn  3 kinderen  ingeschreven in het talentenkamp van Catherine De Vriendt, 

Het talentenkamp op zich was voor ons iets nieuws omdat we met dit soort kamp nog geen ervaring mee , hadden maar mijn kinderen ging de eerste dag er naar toe , met een bang hartje omdat ze niet wisten wat ze konden verwachten , maar als ik ze ging halen kreeg ik ze niet mee naar huis omdat het zo leuk was en niet konden wachten om de volgende dag terug te keren . en zo ging de week voorbij dat ze veel leerde over hun talent en hun eigenheid en ze met mooie werkjes naar huis kwamen .

op het eind van het kamp vroegen ze mama wanneer is er weer een kamp we willen graag terug keren . En dit gaan ze dit jaar 2019  terug doen in Augustus , maar ILJO zal het zijn laatste jaar zijn want volgend jaar is hij 12j .

 

Mvg

Caroline , mama van 3 Kapoenen 

 

Dankjewel voor jullie getuigenissen!

Catherine

 

bottom of page